Zoekt u een Pedicure in Almere Poort? Laat uw pedicure doen bij PediaCura in Almere Poort

Pedicure Almere Poort – PediaCura zorgt voor stralende voeten

Een Pedicure Almere Poort gezocht? Wilt u uw voeten laten verwennen en bent u op zoek naar een goede pedicure Almere Poort? Dan zit u bij PediaCura goed. Een goede pedicure zorgt niet alleen voor stralende voeten maar ook voor gezonde voeten. Als belangrijkste ‘vervoersmiddel’ zijn uw voeten van groot belang. PediaCura verzorgt allerlei voetproblemen, maar ook wanneer u zin heeft in een ontspannen voetbehandeling kunt u bij PediaCura terecht.

Wij hechten veel belang aan de goede verzorging van uw voeten en wij adviseren u graag onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Behalve pedicurebehandelingen zorgt PediaCura ook voor aangename gezichtsbehandelingen. Ontdek de prijslijst op onze website.

Pedicure in Almere

Pedicure Almere

Pedicure Almere Poort en opleidingsinstituut in Almere

Steeds meer mensen hechten veel waarden aan een goede voetverzorging. Gelukkig maar. Wij zorgen voor een goede pedicure opleiding in Almere die u opleidt voor het officieel erkende branchediploma pedicure, waarmee u een eigen praktijk kunt beginnen. Natuurlijk kunt u na de opleiding ook aan de slag in een schoonheidssalon, sauna, ziekenhuis of zorginstelling.

PediaCura is officieel erkend door de brancheorganisatie ProVoet. Bent u graag in contact met mensen, houdt u van verzorgen en hecht u veel belang aan een goede behandeling? Dan is het een aanrader om onze pedicure opleiding te volgen. Meer informatie over de opleiding vindt u bij Opleidingen.

Pedicure Almere

Pedicure Almere

Over Pediacura,

PediaCura is een particulier opleidingsinstituut voor de pedicure en medisch pedicure en is gevestigd in Almere. PediaCura heeft in 2013 de activiteiten van PediRoda voortgezet die de leslocatie in Almere wilde afstoten.

Bij PediaCura bent u aan het juiste adres voor de beste pedicureopleidingen. PediaCura biedt kwalitatief hoogstaand, competentiegericht onderwijs. Onderricht wordt gegeven door vakkundige en ervaren docenten die al jarenlang de lessen in de locatie Almere verzorgen. U studeert voor het officieel erkende branchediploma pedicure. Dit doet u in uw eigen tempo waarbij u persoonlijk wordt begeleid.

PediaCura is officieel erkend door de brancheorganisatie ProVoet en door het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA). Tevens is PediaCura lid van de Vereniging Opleidings- instituten Uiterlijke en Voetverzorging. Alle cursussen van PediaCura zijn geaccrediteerd door ProCert.

PediaCura is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Tijdens de lessen wordt de telefoon niet beantwoord. Spreekt u dan de voicemail in. Wij bellen wij u dan zo spoedig mogelijk terug. Wij verwelkomen u graag als nieuwe cursist.

Maak direct een afspraak!

Op zoek naar een pedicure in Almere? Wilt u graag een afspraak maken voor een pedicure? Of heeft u interesse in de opleiding? U kunt ons op werkdag bereiken van 8.30 tot 17.00. Tijdens de lessen wordt de telefoon niet beantwoord. Dan kunt u natuurlijk een voicemail inspreken en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Contactgegevens.

Zoekopdrachten gerelateerd aan pedicure almere